GAZİANTEP / NİZİP - Hüseyin Yalçın Çapan Anadolu Lisesi

Mrt

"Kıyamet günü müminin serinleyeceği gölgelik (verdiği) sadakasıdır."

Hadis-i Şerif

Hadis-i Şerif icabı Okul olarak maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz için karınca kararınca küçük katkılarda bulunduk Allah alandan, verenden, katkıda bulunan ve aracı olan herkesten razı olsun inşaallah

Not: Ramazan Kolisi hazırlamak yerine nakit yardımını uygun bulduk

MSÜ Sınav Sonuçları Açıklanmıştır Sınava Giren Öğrencilerimizin Dikkatine

Mrt

18 Mart Çanakkale zaferinin 109. Yıl Dönümü dolayısıyla Okulumuz müzik öğretmeni Ece UMUT ve öğrencilerimiz tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı

Mrt

Şu Boğaz Harbi nedir? Var mı ki dünyâda eşi?

En kesîf orduların yükleniyor dördü beşi,

-Tepeden yol bularak geçmek için Marmara’ya-

Kaç donanmayla sarılmış ufacık bir karaya.

109. Yıldönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yıl Dönümü Kutlu Olsun.

Milli Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u Saygıyla anar bu onurlu marşı bize emanet ettiği için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz

Mrt

Ramazan ayının huzuru, rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun. Allah, tutulan oruçlarımızı kabul etsin. Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan!

Mrt

Sayın velilerimiz kıymetli öğrencilerimiz hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun Ramazan ayının başta ülkemiz ve İslam Dünyası olmak üzere tüm insanlığa huzur barış ve esenlik getirmesini dileriz.

Ock

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılının Birinci Dönemi bugün itibariyle sona ermiş ve 15 günlük tatilimiz başlamıştır. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Tem

Başarımız da Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz, Velilerimiz, okul idaresi ve personellerine teşekkür ederiz.