GAZİANTEP / NİZİP - Hüseyin Yalçın Çapan Anadolu Lisesi

Nis

Atamızdan Dünya çocuklarına armağan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Nis

Sevgili öğrencilerimiz lütfen sınava girerken yanınıza TC kimlik numaralı geçerli kimlik belgenizi (resimli olsa çok iyi olur) almayı unutmayın!!! Ayrıca yanınıza iki yumuşak uçlu kurşun kalem, silgi, kalem açacağı ve su almayı da unutmayın. Sınav yerini bilmeyen www.meb.gov.tr adresinden öğrenebilir hepinize sınavda başarılar dileriz.

Nis

Başta Ülkemiz ve İslam Dünyası olmak üzere tüm İnsanlığın Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

Mrt

Kütüphaneler haftası nedeniyle okulumuzda okuma etkinliği ve pano çalışması yapıldı.

Tem

Başarımız da Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz, Velilerimiz, okul idaresi ve personellerine teşekkür ederiz.